SuomiSaksa

Tervetuloa Hunaja-Simo Oy:n kotisivuille!

 

Mehiläiset keräävät kukkien meden, vievät sen pesään ja muokkaavat sen hunajaksi. Hyvinvoivat ja terveet mehiläiset tuottavat hunajaa osana luonnon monimuotoisuutta ja samalla pölyttävät 
tehokkaasti kasveja, joka puolestaan lisää marja- ja hedelmäsatoja. Hunaja on ympäristöystävällistä - siihen ei lisätä mitään eikä siitä oteta pois mitään. Hunajan käytön hiilijalanjälki on pieni: Ruotsalaisessa tutkimuksessa on todettu lähialueella tuotettu hunaja ekotehokkaimmaksi makeutusaineeksi. Lähde ja lisätietoja hunajasta Suomen Mehiläishoitajien sivulta www.hunaja.net.
 
Mehiläisemme ahertavat useissa eri kohteissa Kirkkonummen ja Siuntion vehmaassa luonnossa. Meden keräämisen lisäksi ne pölyttävät mm. mansikka- ja kuminaviljelyksiä - niiden lisäksi ne pölyttävät läheisyydessään olevia omenapuita, viinimarjapensaita ja luonnonmarjoja kuten mustikoita, vadelmia ja puolukoita. Mehiläisemme hoitavat Anttilan Marjatilalla Kirkkonummen Kauhalassa myös mansikoiden harmaahometorjuntaa luonnonmukaisella Suomessa kehitetyllä uudella menetelmällä - samalla pölyttäen niin tilan mansikat kuin vadelmatkin.
 
Tuotteemme ovat Kuningatar-hunaja ja Lähihunaja, joita on saatavissa Kirkkonummen Prismasta ja seuraavista S-Marketeista: Hanko, Karjaa, Pohja, Tammisaari, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi, Veikkola, Kauniainen ja Sipoo. 
 
Valmistamme myös propolisuutetta mehiläisten tuottamasta propoliksesta eli kittivahasta. Se on luonnon oma antibiootti, jolla mehiläiset pitävät yllä yhteisönsä terveyttä. Ihmiset käyttävät propolisuutetta ulkoisesti mm. ihonhoidossa haavoihin ja hyönteisten puremiin. Se stimuloi solujen ja kudosten kasvua nopeuttaen näin paranemista. Sisäisesti propolis sopii flunssan ja nielun hoitoon. Lisätietoa osoitteesta http://www.hunaja.net/muita-mehilaistuotteita/propolis/. 
Propolisuutettamme on saatavissa tuotemerkillä 'Reformi Propolisuute' luontaistuotekaupoista kautta maan.
 
terveisin Hunaja-Simo !